O nama

Ko smo mi i koja je naša vizija?

Armis je proizvođač i ponuđač zaštitne radne odeće visokog kvaliteta, opreme za vojsku i policiju kao i korporativnih uniformi. Najotporniji atestirani materijali, visok kvalitet, moderan dizajn, sveobuhvatna ponuda i potpuno prilagođavanje i posvećenost svakom klijentu su deo našeg poslovnog indetiteta.

Naša vizija je da postanemo apsolutni lider u regionu kada su u pitanju zaštitna radna odeća i oprema za vojsku i policiju. Od rukavica, šlemova, obuće, preko balističkih prsluka do zaštitnih nezapaljivih kombinezona – sve to nudi Armis. Uz kombinaciju sopstvene proizvodnje i pouzdanih partnera (domaćih i stranih), pružamo veoma širok spektar usluga i proizvoda po principu “od igle do lokomotive”.

Šta nas čini posebnim?

Najviši nivo tehnološke opremljenosti, proaktivni pristup i prilagođavanje klijentu, profesionalizam, upućenost u svetske standarde i novitete (kada su u pitanju materijali i modeli) su ono što naš spoj čine posebnim.

Uz najviši kvalitet, proizvodnju prema svetskim standarima i ekspertizu naših kadrova, poslovnim partnerima nudimo celokupan razvoj proizvoda od ideje do isporuke odevnog predmeta, uključujući korekcije i prilagođavanja postojećih rešenja.

Ovakav vid saradnje obuhvata i predloge za racionalizaciju nabavke i optimizaciju troškova.

Šta znači ARMIS i šta to značenje predstavlja za nas?

Naziv našeg brenda na latinskom znači oklop. Logotip je u skladu sa imenom, dakle označava jačinu, štit, bezbednost. Logotip je nastao kao sinergija simbola za štit i paterna karakterističnog za tkaninu.

Iz simboličnosti naziva i logotipa našeg brenda može se zaključiti da uz našu stručnost korisnici dobijaju moderno dizajniranu opremu, poput oklopa, u kome se osećaju sigurno i zaštićeno. Pored udobnosti, naš primarni fokus je sigurnost na svakom radnom mestu.

Šta sve obuhvata ARMIS?

Nas brend čine tri segmenta:

U saradnji sa srpskim specijalnim jedinicama i Žandarmerijom u sklopu našeg brenda razvili smo i posebnu “Armis Spear”kolekciju.

Personalizacija

Našim klijentima nudimo personalizaciju proizvoda u vidu veza i izrade amblema, ali takođe i razne vrste štampe kao sto su sito, digitalna i sublimacija.

Obeležavanje se može raditi na svim pozicijama, a najoptimalnije / idealno rešenje možemo dogovoriti zajedno shodno dosadašnjoj praksi.

Idejna rešenja

Armis klijentima nudi i mogućnost vizuelnog rešenja vezanog za izgled uniformi.

Ovaj korak se u praksi pokazao kao veoma koristan jer dozvoljava digitalni prikaz odevnog predmeta sa mogućnošću davanja pažnje određenim detaljima proizvoda. Neki od primera su promena mesta i boje logotipa, promena izgleda i boje džepova / rukava / nogavica / šavova, dodavanje fluo traka i slično.

Ovo omogućava promene / izmene na tehničkim i bojnim skicama i usaglašavanje idealnog rešenja pre izrade samog uzorka.

Pored pojedinačnih digitalnih rešenja, nudimo i opciju kreiranja “knjige standarda” (takozvani “Techpack” ) kada su lična zaštitna sredstva u pitanju. Ista sadrži sve neophodne detalje u vezi izgleda uniforme poput vrste, strukture i boje materijala, pomoćnog pribora i slično.

“Techpack” predstavlja korporativni standard izgleda uniformi i može se koristiti u svrhe kontrole kvaliteta.

Koji je naš način poslovanja?

Osnova našeg uspešnog poslovanja je “custom made” pristup svakom klijentu - zajedno sa kupcem pronalazimo idejno tehnološko rešenje. To uključuje realizaciju projekta od samog početka i nabavke materijala (vetrootporni, vodoodbojni, vodonepropusni, antistatic, antiabrativni, stretch…), pomoćnog pribora (drikeri, rajsferšlusi, učkuri..), pakovanja (kese i kutije), pa do pravovremenske isporuke.

Za izradu koristimo najotpornije materijale renomiranih svetskih proizvođača (kao što su Carrington, Klopman, Santanderina, Schoeller, Ten Cate i drugi), koji pored toga što su inovativni, poseduju sve relevantne sertifikate o kvalitetu i poreklu proizvoda. Shodno tome, ispunjavamo sve potrebne zakonske norme i standarde u oblasti tekstila.

Danas Armis zapošljava blizu 100 motivisanih profesionalaca, predvođenih stručnim menadžmentom. Kao pouzdan partner uspešno sarađuje sa više od 15 kooperanata u Srbiji i gradi odnose zasnovane na razumevanju, poverenju, kako sa dobavljačima, tako i sa kupcima na domaćem i inostranom tržištu.

Aktivno ističemo važnost primene savremene opreme za zaštitu na radu i podižemo nivo svesti o ovom pitanju kroz edukaciju naših klijenata.

Na taj način, kompanija obezbeđuje visok stepen etičnosti, kako svojih zaposlenih tako i svih partnera koji su spremni da poštuju korporativne vrednosti, visok kvalitet, dugoročna partnerstva i društvenu odgovornost.

Nalazimo se na Novom Beogradu i u moru poslovnih zgrada mi smo jedna od retkih proizvodnih firmi u oblasti tekstila u glavnom gradu. Čini se, kada se utiša saobraćaj, gotovo da se se na ulici može čuti samo zvuk mašina za šivenje.